over MEET & DANCE

imagesdans1Dansen is weer bezig aan een flinke opmars! Overal in het land zijn dansclubjes actief en steeds meer zaaleigenaren en horecaondernemers bieden weer leuke dansavonden, vaak ook met live muziek. Het is een fijne vrijetijdsbesteding en een gezellige manier om mensen te ontmoeten. Dansen op muziek maakt blij en vrolijk en is dé manier om op beschaafde wijze met mensen om te gaan en te leren kennen. Veel mannen en vrouwen hebben door het dansen een partner voor het leven gevonden.

MEET & DANCE

social dancersIn samenwerking met orkesten, artiesten, dansleraren, dansclubs, hotels en zaaleigenaren wil Meet & Dance meer dansgelegenheid bieden. Daarvoor wordt een agenda samengesteld van 500 gezellige, geheel vrijblijvende dansavonden voor iedereen! Leuke zalen, goede muziek en een ouderwets gezellige sfeer. Voor paren en singles, vrienden en vriendinnen, jong en oud, gewoon weer voor iedereen!!

Deze agenda wordt op 6 november gepresenteerd tijdens het gezelligste dansfeest ooit in Nederland gehouden. 25 fantastische top-orkesten en artiesten, dansshows en DJ’s bieden een ontspannen dagje uit.

En weet je het nog?  ‘Mag ik deze dans van u’ of ‘wil je met me dansen’? Het leek uit de tijd maar op 6 november is dat weer helemaal in! En komt u alleen? Er is geen betere en zeker geen gezelligere manier om nieuwe mensen te ontmoeten dan in een omgeving van dansen en muziek!