Orquesta Poder Latino

LATIJNSAMERIKAANSE KRACHT

Een op zwepende Zuid-Amerikaanse Latijn muziek, gebracht door een spetterend orkest met een kleurrijke show van de zangers. Een garantie voor een fantastisch feestavond, waar iedereen direct in de juiste stemming zit en volop geniet.Beleef het mee met “Orquesta Poder Latino “oprichting in 2002 die in een rap tempo is uitgegroeid totéén van het meest succesvolle salsa-orkest van Nederland en Benelux genomineerd voor de “beste salsa orkest op feesten in Brabant”.

“Orquesta Poder La????????????????????????????????????tino” is bekend met hun Zuid- Amerikaanse ritme zoals de Salsa, Merengue, Montuno, Chachacha, Bolero en de populairdere Bachata dat op dit moment bij de meeste dansscholen gegeven worden, en de traditionele Caribische Zouk kan het orkest uitstekend uit de voeten. De twaalf top muzikanten van “Orquesta Poder Latino” komen uit verschillende windstreken o.a. Nederland, Dominicaanse Republiek, , spanje, en Curaçao.

De basis voor het stevige Latino geluid wordt gevormd door het strakke ritme sectie met o.a. timbales, drums, conga’s, bongo’s, campana, tambora piano, basgitaar en niet te vergeten, vier dynamische blazers die voor de melodie zorgen. drie spetterende zangers maken het samen met “orquesta poder latino” uw feest tot een echt Caribisch feestavond.

photo381[1]

Wees gewaarschuwd en neem gemakkelijke (dans)schoenen mee.”Orquesta Poder Latino” brengt u een zeer dansbaar repertoire ten gehore. Voordat u het weet staat u op de dansvloer u “Salsa Moves” te beoefenen.

Boekingen:
Francisco Becker
0620873080