Chicken George

 

Chicken George and the Funky Farmers featuring the Trojan Horns: de meest swingende coverband van Nederland!

DSC3

Een grote band met een groot geluid, dat is Chicken George! 13 Muzikanten met veel ervaring zetten een show neer waar je helemaal van uit je dak gaat. Alle bekende hits uit de jaren van de soul, disco en dance classics komen voorbij. En dat is een feest, swingen, dansen of alleen maar kijken naar wat deze band op het podium neerzet. Eén ding is zeker: een avond Chicken George wordt een onvergetelijke avond.

Chicken George is The Voice van Chicken George: hij ìs het absolute middelpunt van de band, met naast hem 2 ge

weldige zangeressen. De strakke Funky Farmers op drums, bas, gitaar, keyboards en percussie zorgen voor de juiste basis en laten de band swingen. De super blazerssectie the Trojan Horns met twee trompetten, twee saxen en één trombone maken de band helemaal compleet. Dit is super, dit is weergaloos, dit is kwaliteit, dit is feest, dit is dè partyband van Nederland.

DSC2

 

Als je vindt dat je al heel wat leuke, swingende, goede bands hebt gezien die een feestavond echt helemaal compleet hebben gemaakt, geloven we je meteen. Maar Chicken George is toch echt de overtreffende trap, nog leuker, nog swingender en iedere feestavond met Chicken George gaat de geschiedenisboeken in als hoogtepunt.

Op heel veel plaatsen in Nederland hebben ze al opgetreden, maar misschien heb je ze nog niet gezien. Laat daar snel verandering in komen en zorg dat je binnenkort bij een optreden van deze legendarische band bent. Dan kun jij ook meepraten over Chicken George en het feest dat deze fantastische band van ieder optreden maakt.
Management: Arold Schers: 0652 549 389.