LOCATIE & VERVOER

 BRABANTHALLEN DEN BOSCH

 stadsentree_Brabanthallen

Meet & Dance speelt zich af in de 4 gezellige zalen van het geheel vernieuwde congrescentrum 1931 én in een 5e ruimte, de Peelhal, een aan het congrescentrum gekoppelde grote hal van de Brabanthallen in’s-Hertogenbosch. De centrale ingang voor Meet & Dance is de Stads entree .

 

 


Bereikbaarheid

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het grote parkeerterrein biedt ruimte voor ruim 4.000 auto’s. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch te bereiken.

Per auto

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht

Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kunt u de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven

Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volgt u de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hi

ntham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dient u de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna u afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording ‘Brabanthallen’ u de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting ’s-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met ‘Brabanthallen’ u de weg.

Parkeertarieven
Het parkeerterrein van Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarbij de inrijdslagbomen automatisch openen. U kunt binnen in de entreehal een uitrijkaart kopen. Bij de meeste beurzen wordt dit systeem gebruikt. Bij concerten en evenementen waarbij een vast aanvangstijdstip geldt, zal veelal vooraf dienen te worden afgerekend bij het parkeerpersoneel. Dit wordt met borden op het terrein aangegeven.

Overzicht parkeertarieven:
Evenementen, publieks- en vakbeurzen: vanaf € 8,00
(via parkeersysteem, in entreehal parkeerkaart kopen)

Per openbaar vervoer

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ’s-Hertogenbosch Centraal station. U bereikt Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen.

SPECIALE MEET & DANCE BUS

Tussen 14.30 en bus16.30 uur en tussen 21.30 en 22.30 rijdt een speciale Meet & Dance bus van en naar het station Den Bosch Centraal naar de Brabanthallen.

 

 

 

 

 

 

1931-brabanthallen-evenementen-mogelijkheden-1